Kundtjänst 073 59 59 759

CLEVY DET PEDAGOGISKA TANGENTBORDET

BC-100

Bli först med att recensera denna produkt

Leveransinfo: I lager

2 238,00 kr

Produktbeskrivning CLEVY DET PEDAGOGISKA TANGENTBORDET

Beskrivning:

För första gången kan Clevys unika tangentbord levereras med svensk tangentuppsättning. Det pedagogiskt utvecklande tangentbordet från Clevy är prisbelönat för sitt unika design och soliditet. Clevy tangentbord är utvecklat för barn från 3 till 8 år, samt för barn och vuxna med speciella behov (exempelvis synsvaga, personer med skrivsvårligheter som dyslexi eller personer med motoriska funktionssvårigheter). Clevy tangentbord används i undervisning av skriv- och datorkunskap i skolor inom EU med goda resultat.

Tangenterna är fyra gånger större än vanligt och de olika funktionsområdena är färgkodade. Tangentbordet är hundra gånger starkare än ett vanligt tangentbord, något som gör det särskilt lämpligt för personer som har det svårt att kontrollera sin finmotorik.Den attraktiva designen stimulerar till att barn blir bekant med PC på ett lärorikt sätt.

Specifikationer

Färgkodning:De klara färgerna gör att detta tangentbordet är attraktivt att jobba med, men först och främst hjälper färgkodningen barn och vuxna genom att klart skilja mellan de funktionella områdena på tangentbordet. Siffror har en färg (röd), bokstäver har en annn färg (blå) och aktionstangenter som Enter, DEL etc en tredje färg (grön).

Stora tangenter:

Tangenterna är fyra gånger större än de på ett vanligt tangentbord. I tillägg är symbolerna på tangenterna förstorade så att det är lättare att identifiera de olika bokstäverna och siffrorna.

Reducerat antal tangenter:

Antalet tangenter på Clevy tangentbordet är betydligt färre än antalet på ett standard tangentbord. De tangenter som används sällan (som F1-F12, PrtSc etc) är borttagna så att man kan fokusera på de som är viktiga för att skriva osv. De återfinns dock som softkeys på PCn vid behov.

Solid konstruktion:

Clevy tangentbordet är 100 gånger starkare än ett vanligt tangentbord. Detta gör att det tåler mycket tuffare behandling och ägnar sig därför mycket bra till barn, skola eller användning på institutioner.

Tangentbordet är PC/MAC kompatibelt och har USB/PS2 port.

Ålder: 3 - 8 år samt vuxna och barn med speciella behov.

Alltid fri frakt på alla sängar

Säkra betalningar med alla betalsätt

Hem-till-dörren-leveranser på alla barnsängar samt gratis frakt över 1000:- på annat

Alltid 14 dagars ångerrätt

Har du frågor så slå oss en signal eller maila oss gärna på order@lajbansson.se

Detaljer

Detaljer

Varumärke Nej
storlek Inte tillgängligt

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: CLEVY DET PEDAGOGISKA TANGENTBORDET

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Value

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.