Skaffa räcke till altanen

Det är härligt att göra iordning trädgården och altanen för en skön sommar. För att göra trädgården riktigt snygg och säker är det smart att investera i räcke och staket. Det ramar in huset på ett fint sätt, och hjälper dig att hålla barn och hundar på tomten.

Du kan enkelt lyfta både trädgården och altanen med ett snyggt räcke. Den största fördelen med att ha ett räcke kring altanen är att det blir säkrare. Då minimerar du risken att någon råkar ta ett snedsteg och trillar ner från altanen och gör sig illa. Om du har barn eller barnbarn är det särskilt viktigt att ha räcke kring altanen. Altanen blir också mer avskild från resten av trädgården om du har ett räcke. Sedan är det snyggt med räcke. Det lyfter hela uteplatsen. För att både få ett snyggt och underhållsfritt räcke satsar du på Wernamo design. Deras kombination av metall och trä i tidlös nordisk design står sig från år till år. Gå in på Wernamo Design och köp ett räcke som passar din altan.

Räcke till altanen

Det är en härlig känsla att gå upp på morgonen med en kopp kaffe, sätta sig i utemöblerna och bara njuta. Grilla något gott på kvällen tillsammans med resten av familjen eller bara sitta och mysa med barnen. Altanen är för många av oss ett uterum som vi tillbringar mycket tid i under sommaren. Om du har barn, särskilt mindre barn, är det klokt ur säkerhetssynvinkel att ha räcke kring uteplatsen. Barn rör på sig, skrattar och springer, och risken att de trillar ner från altanen och gör sig illa är stor. Därför är det riktigt smart att investera i ett räcke. Detsamma gäller om du har hundar. Så är det lättare att hålla koll på dem. När du ska köpa räcka är det klokt att köpa ett räcke som inte kräver så mycket underhåll. Så att du inte behöver byta ut plankor, olja och måla. Det finns så mycket roligare saker att göra på sommaren. Har du barn har du nog mycket att göra ändå. Fördelarna med räcke:

• säkrare
• snyggare
• håller mindre barn och hundar inne på altanen

Säker och lekvänlig trädgård

Som förälder eller mor- och farförälder vill du att dina barn eller barnbarn verkligen ska kunna leka säkert och ha roligt. Förutom räcke kring altanen är det smart att köpa staket. Du hittar även snygga och underhållsfria staket på Wernamo design som matchar ditt altanräcke. Med ett staket kring tomten kommer bollarna lättare att hålla sig i trädgården, istället för att de rullar ut på vägen. Det blir också tydligt var tomten slutar. Förutom att ett staket alltid ger ett snyggt intryck. Har du små barn eller hundar som gärna springer iväg är det väldigt skönt att ha staket. Det blir så mycket lättare att hålla både barn och djur inne i trädgården.

Om du har en gungställning eller om du har satt upp en gunga i ett träd är det klokt att regelbundet kolla över gunganordningen. Så att repen håller och så att kedjorna inte hoppar ur om barnen gungar för högt.